STU

En uddannelse til fremtiden

Vores STU uddannelse er for mange elever også knyttet sammen med et ophold i vores kollegie. Vi forener teori og praksis i et personligt tilrettelagt uddannelsesforløb, der giver stor personlig, social og faglig udvikling.

Det er ikke et krav, at et STU forløb kobles sammen med et ophold i vores kollegie, og du kan sagtens være dags elev hos os. Vi tager dog altid udgangspunkt i, hvad vi vurderer vil være det rigtige tilbud til dig. Det afgørende for os er, at du får mest muligt ud af dit ophold, og at vi får afklaret dine fremtidige bo og beskæftigelsesmuligheder.

Vælg dit linjefag

Landbrug og
naturpleje

Er du er vild med dyr, og
livet under åben himmel?

Køkken,
service og butik

For dig som elsker at lave
mad og arbejde i butik


Håndværk

Kan du lide at save eller
arbejde med jern og metal?

Vælg dit linjefag

Landbrug og
naturpleje

Er du er vild med dyr, og
livet under åben himmel?

Køkken,
service og butik

For dig som elsker at lave
mad og arbejde i butik


Håndværk

Kan du lide at save eller
arbejde med jern og metal?

Almene fag og undervisning

En stor del af undervisningen finder sted på de enkelte linjer, hvor du vil opleve at undervisningen i høj grad er med udgangspunkt i praksis. Du vil dog også modtage undervisning i en række mere teoretiske og almene fag, hvor undervisningen er tilrettelagt som fælles undervisning for en gruppe elever. Udslusning har fokus på overgangen fra Erhvervsskolen til eksempelvis egen bolig. Derudover er det muligt at tage undervisning i enkeltfag, som matematik eller engelsk, hvis det er fag du ønsker at dygtiggøre dig i og som giver mening for din uddannelse.

Dansk

Samfundsfag

F.U.T.

Drama

IT-kendskab

Udslusning

Oplev en hverdag
tæt på erhvervet

Gennem et tæt samarbejde med en lang række lokale virksomheder, kan vi tilbyde forløb med opstart direkte i virksomhed. Et forløb direkte i en virksomhed, er altid ud fra en vurdering af den enkeltes individuelle behov, kompetencer og udviklingspotentiale. Der pågår altid en forudgående dialog med den enkelte virksomhed og en afklaring af, hvilke forudsætninger der skal imødekommes for at forløbet kan blive en succes. Samarbejdet omkring den enkelte borger, foregår med tæt opfølgning og med vores tilstedeværelse i virksomheden i det omfang der er behov for det.

EV-kollegiet - en tryg base mens du uddanner dig

Vores kollegie er dit hjem. Og derfor skal det også føles som ét. Du får dit eget bad og toilet, egen entré og ét eller hele to egne værelser. Værelset kan indrettes til din egen smag – du skal føle dig hjemme og godt tilpas. Her kan du være alene og slappe af eller invitere dine nye venner ind til en snak. 

Kontaktperson

Beskrivelse kommer snarest…