EV-kollegiet

Dit hjem til voksenlivet

Når du bor på EV-kollegiet har du dit eget bad og toilet, egen entré og ét eller hele to egne værelser. Du lejer dit værelse og får en huslejekontrakt og du må naturligvis indrette dig som du vil og have alle de ting med som du ønsker, herunder egne møbler og personlige ejendele. Jo mere personligt det bliver, jo mere føler du dig hjemme og godt tilpas. Det værelse du lejer er dit og du har naturligvis lov til at invitere familie og venner på besøg.

I kollegiet kan du benytte fællesarealerne til at hænge ud med dine kammerater, og vi gør meget ud af at skabe et socialt fællesskab, hvor alle har det godt.

Kom indenfor hos vores elever

Melanies hjem

Melanie er elev på køkkenlinjen har ét stort værelse med eget bad, toilet og entré. Hun har indrettet sig på en måde, så hun kan slappe helt af når hun kommer hjem.

Anders’ hjem

Anders er elev på håndværkslinjen og bor på skolens første sal. Her bor han i hvad der føles som hans egen lejlighed.

Støttetimer

Vi tilbyder forskellige former for støtte i henhold til lovgivningen, herunder hjælp til økonomi, praktiske opgaver og personlige samt sociale udfordringer.

Støtten kan både tildeles af kommunen og tilkøbes af forældre el. pårørende. 

Vores mål er at sikre, at du får den rette støtte, så du kan trives og udvikle dig under dit ophold hos os. 

Vi arbejder på en side hvor du kan læse mere. Indtil da tag direkte kontakt til os.

Din fritid er vigtig,
men hvordan du bruger den er op til dig

Efter din undervisning slutter, kan du tilbringe din tid med dine kammerater, og her kan du benytte de faciliteter vi har på stedet. Din fritid er vigtig, uanset om det du har brug for er fællesskab og tid med vennerne, eller ro og hvile på værelset.