Nikolajs hjem

“Jeg synes mit værelse er ret tilpas i størrelsen. Jeg har i hvert fald
plads til det jeg vil have her.”

Nikolaj er 2. års STU-elev her på EV. Når han ikke er i gang på køkkenlinjen så slapper han af på sit værelse, hænger ud med sine venner eller spiller håndbold. 

“Jeg kan godt lide at slappe af på mit værelse med. Det er ret afslappende at tegne og male i malebøger, og så er jeg ret glad for lego og at høre musik. Det giver mig altsammen en god ro. Jeg vil også gerne begynde at bygge med ispinde. Jeg er i gang med et lille projekt, og jeg skal ud og købe flere ispinde.”

“Jeg har ret mange amerikanske ting på mit værelse. Jeg har nemlig boet 4 år i U.S.A. sammen med min familie og har virkelig mange gode minder derfra. Det var virkelig fedt at bo I udlandet og jeg har stadigvæk kontakt med de venner jeg fik i skolen derovre. Vi videochatter på messenger ind imellem. Det er ret hyggeligt.”

“Min far og jeg har en fælles interesse i store biler. Det kommer nok også fra min tid i U.S.A. 

“Når jeg har besøg af mine venner sidder vi og snakker eller ser sjove klip på youtube på mit TV. Jeg får ikke spillet så meget på min X-box for tiden, men jeg får snart den nye, og det bliver nice.”

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0