En Helt Særlig Flok Dimittender – Årgang 2023

En Helt Særlig Flok Dimittender - Årgang 2023

Denne flok skønne unge mennesker dimitterede d. 22/06 2023, og vi er så utrolig stolte af dem. Her er hvorfor.

De har været rigtig meget igennem i løbet af deres skolegang. Og de har i den grad måttet slide og kæmpe for at nå til hvor de er i dag… Og kampen har handlet om meget mere end høje karakterer.

Her handler det nemlig ikke om at lægge sig forrest i feltet og have det rigtige snit. Det handler om at skabe sig en meningsfuld tilværelse og et værdigt voksenliv. Og det handler om at få troen tilbage på sig selv – især for dem som har ramt hovedet mod muren i folkeskolen. 🚧
Henning holder tale for sin kontaktperson Joachim
Mange af vores elever har svære erfaringer og udfordringer med sig i bagagen, og derfor er det afgørende at de får den rigtige støtte. 💚
 
For med mange nederlag kan man blive blind for hvor meget man selv har at byde ind med. Og at man har en plads i vores store danske fællesskab. 🤗
 
Får man tilpas mange gange at vide, at man ikke duer til noget, så kan man til sidst begynde selv at tro på det.
 
Derfor handler det for mange af vores elever først og fremmest om at finde ud af, at det er fuldstændig forkert! ALLE kan noget! Og det er lige præcis det denne flok enormt forskellige og utrolig seje dimittender har bevist. Ikke bare over for andre, men også over for dem selv.
 
 
Derfor ser du også rigtig mange kram og meget kærlighed i denne billedserie. ❤️ Der er nemlig noget på spil. Vores elever har hver især været igennem en udvikling, som gør os enormt stolte. ☺️ Og vi bliver bekræftet i, at det er vigtigt at være nogen, for at man kan blive til noget.
 
Så kære Mads, Marius, Anders, Magnus, Jens, Joachim, Emma, Rasmus og Mathias: Vi er så sindssygt stolte af jer. Og vi kommer til at savne jer.
 
I har måttet kæmpe for at nå til der hvor I er lige nu, og der er ingen der skal fortælle jer andet, at I er rocker-seje.

Kæmpe stort Tillykke!!! 🥳

Du kan læse mere om vores Særligt Tilrettelagte Uddannelse med knappen herunder. Scroll videre for at fortsætte til galleriet.

Det traditionelle gruppefoto foran trappen ved hovedindgangen til skolen
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0