Virksomheder

Vi matcher virksomheder med medarbejdere som har nogle specielle
behov. Det er godt for samfundet, virksomheden og ikke mindst
den nye medarbejder.

Socialøkonomiske partnerskaber: få jeres opgaver løst

Erhvervsskolen Vestjylland byder velkommen til socialøkonomiske partnerskaber, hvor vi sammen kan skabe meningsfuld social forandring.

Når din virksomhed samarbejder med os, får I ikke kun kvalitetsløsninger, men I støtter også uddannelse og beskæftigelse for unge med særlige behov.

Invester i unges fremtid - og oplev fordelene på din arbejdsplads

Vil din virksomhed støtte en meningsfuld sag og samtidig drage fordel af ny arbejdskraft? Hos Erhvervsskolen Vestjylland samarbejder vi med erhvervslivet for at give vores elever muligheden for praktisk erfaring.

Når I giver vores elever en praktikplads, investerer I i deres fremtid og hjælper dem med at udvikle sig. Vores elever kommer med forskellige baggrunde og unikke perspektiver, og de er klar til at lære og vokse.

Madbestilling, gavekurve og gavekort - støt vores socialøkonomiske butik

I vores socialøkonomiske butik kan vi sammensætte flotte indbydende gavekurve. Du kan også bestille to-go-menuer eller købe gavekort til din dine kollegaer eller medarbejdere.

Ved at købe medarbejdergaver fra EV-Shoppen bidrager du til at skabe uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder for unge mennesker med særlige behov.