Virksomheder

Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel. Via et partnerskab med os kan du bidrage til at skabe jobåbninger til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det er godt for vores samfund, din virksomhed og ikke mindst de mennesker vi hjælper i beskæftigelse.

Socialøkonomiske partnerskaber: få jeres opgaver løst

Erhvervsskolen Vestjylland tilbyder vi socialøkonomiske partnerskaber, hvor vi sammen kan skabe meningsfuld social forandring.

Når din virksomhed samarbejder med os, får I ikke kun kvalitetsløsninger på opgaver. I bidrager også til at skabe job for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og samtidig får i et væsentligt bidrag til virksomhedens ESG rapportering.  

Lad os udforske hvordan du kan være med til at løfte en samfundsopgave ved at få dine opgaver løst hos os.

Invester i unges fremtid - og oplev fordelene på din arbejdsplads

Vil din virksomhed støtte en meningsfuld sag og samtidig drage fordel af ny arbejdskraft? Hos Erhvervsskolen Vestjylland samarbejder vi med erhvervslivet for at give vores elever muligheden for praktisk erfaring.

Når I giver vores elever en praktikplads, investerer I i deres fremtid og hjælper dem med at udvikle sig. Vores elever kommer med forskellige baggrunde og unikke perspektiver, og de er klar til at lære og vokse.

Madbestilling, gavekurve og gavekort - støt vores socialøkonomiske butik

I vores socialøkonomiske butik kan vi sammensætte flotte og indbydende gavekurve. Du kan også bestille to-go-menuer eller købe gavekort til dine kollegaer eller medarbejdere. 

Ved at købe medarbejdergaver fra EV-Shoppen bidrager du til at skabe uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder for unge mennesker med særlige behov.