Dit værelse

Når du bor på Erhvervsskolen Vestjylland, skal du føle det som dit hjem og derfor går vi meget op i, at skabe nogle gode og trygge rammer. Det gælder både for de fælles rammer, og særligt også når du måske har behov for at være alene og slappe af for dig selv.

Når du bor hos os har du dit eget bad og toilet, egen entré og ét eller hele to egne værelser. Dit hjem er på forhånd indrettet med et skrivebord, en seng og en reol, men du må meget tage nogle af dine egne møbler og personlige ejendele med og indrette dig som du ønsker det. Jo mere personligt det bliver, jo mere føler du dig hjemme og godt tilpas.

Du har altid adgang til dit værelse. Det gælder også når der er ferie, helligdage og weekender, i al den tid du bor på Erhvervsskolen Vestjylland.

Her kan du se hvordan vores køkken-elev Melanie har indrettet sit værelse.

Hej. Jeg hedder Melanie og det her er mit værelse. 

Erhvervsskolen er mit hjem, så det betyder rigtig meget for mig, at det også føles som ét.

Jeg har ret meget hyggebelysning inde hos mig. Grunden til det er, at jeg stresser rigtig meget. Min angst præger mig og derfor er det også ret vigtigt for mig, at have mig selv med i tingene og geare ned. 

Jeg er ikke så god til det, men jeg prøver! Og med hyggebelysning kan jeg skabe lidt mere ro på værelset, så jeg kan falde helt ned når jeg kommer hjem.

Min onkel har altid betydet meget for mig, og da jeg var lille var han meget interesseret i ugler. I dag er jeg selv enormt fascineret af dem. De kan jo dreje hovedet hele vejen rundt og alt muligt! Og sneuglerne… De er bare SÅ flotte og herre-nuttede.

 

Jeg har været til rovdyrs-skue og oplevet dem. Det er et specielt dyr, og man ser dem ikke særlig ofte. Jeg vil vildt gerne have sådan en lille kæleuge som kæledyr.

Jeg er glad for at træne og jeg har klatret meget før i tiden. Derfor står der en del af mit eget træningsudstyr ude i gangen. Jeg har også en stang i dørkarmen mellem gangen og toilettet, hvor jeg kan lave armhævninger. Mine gæster slår ret ofte hovedet på den, fordi de glemmer alt om den mens de er på toilettet. 

Jeg er et kæmpe stort hundemenneske og slædehundene på billederne er mine egne. Jeg bruger rigtig meget tid på dem og dyrker slædehundesport i min fritid. Det giver sammen med klatringen et vigtigt pusterum i mit liv. Der kan jeg være helt tilstede og ikke spekulere så meget over tingene.

Kontakt os