Fritiden

Efter din undervisning slutter, kan du tilbringe din tid med dine kammerater, og her kan du benytte de faciliteter vi har på stedet. Det koster selvfølgeligt ikke noget at benytte. Din fritid er vigtig, uanset om det du har brug for er fællesskab og tid med vennerne, eller ro og hvile på værelset.

Motionsrum og hal er altid åbne. Desuden er der et kreativt lokale, hvor du kan arbejde med fedtsten, male med mere. Vi har også egen biograf, opholdsrum med billard, bordfodbold, bordtennis, og et rum hvor vi arrangerer LAN parties. Hvis du har cykel eller scooter med, er der også et værksted hvor du kan reparere dem.
Du kan også gå til noget uden for skolens tilbud. Faktisk er det noget vi gerne vil støtte op om, så skolen betaler derfor halvdelen af dit kontingent.
Der er altid en vagt på skolen som iværksætter aktiviteter – også i ferier og weekender.

Fodbold

Fodbold i fritiden

Fodbold

Som elev har du mulighed for at deltage på Erhvervsskolens helt eget fodboldhold kaldet EV Dream Team. Vi træner fast en gang ugentligt på rigtig fine fodbold baner i Borris by, hvor vi i sommerhalvåret spiller udendørs, og om vinteren benytter den lokale hal. Udover den faste træning, er der ofte elever som spiller i Erhvervsskolens egen hal, eller på vores egen udendørs bane.

Vi deltager i både indendørs og udendørs turneringer med skoler og uddannelsessteder og arrangerer også ture, hvor vi ser FC Midtjylland spille i Herning.

Fodbold for alle.

Fodbold er for alle, og der er ikke nogen krav om at du har spillet tidligere, da vi vægter det meget højt at alle kan være med, og får en god oplevelse med at spille. Derfor har vi også meget fokus på det sociale, og skulle man have lyst til at udfordre sig selv, og har man et vist flair for at spille, er der mulighed for at deltage i træning og kampe med det lokale fodboldhold i Borris.

Hest og rytter

Som elev kan du benytte vores fritidstilbud om at ride og hjælpe med at passe skolens heste. Vi har en super indhegnet ridebane 20 x 60 der kan benyttes året rundt med belysning, og en hestestald, med 6 fine hestebokse, vandspiltov, rytterstue der er opvarmet med plads til sadler – trenser og hvor du kan hygge med dine nye kammerater. Der er som elev mulighed for at få opstaldet din egen hest til en meget fornuftig pris.

Ridning – undervisning ligger fast to gange om ugen, eller efter nærmere aftale og niveau. Det er ikke et krav at du har prøvet at ride, eller har erfaring med heste.

Skolen bestræber sig på at få føl hvert forår, så er du til avl – opdræt eller hygge med nybagte føl i halmen.

Det er vigtigt at nævne at vores heste, er et fritidstilbud, og ikke en linje man kan vælge.

Til daglig er det landbrug og naturpleje linjen der har ansvaret for at passe hestene.

Hest og rytter

Balance-træning på hest
Elever snakker med hestene
Et føl bliver klappet
Ryg-træning på hest

Øvrige fritidstilbud

Udover fodbold og heste, har vi en række andre fritidstilbud, du kan deltage i. Disse tilbud varierer, da det er dig som elev, der er med til at afgøre hvilke tilbud der skal være i en periode. Eksempler på fritidstilbud er bueskydning, friluftsliv, besøg i skater park, brætspil, svømmehal, aktiviteter i hallen eksempelvis diverse boldspil, eller noget helt andet.