Botilbud

Din kontaktperson

Når du som elev bor hos os, får du tilknyttet din helt egen kontaktperson. Din kontaktperson holder vejledningssamtaler med dig hver uge, og her kan i tale om netop det du har brug for at snakke om. Det er også din kontaktperson, der hjælper dig med ting du har svært ved, som for eksempel at holde styr på breve og post, din egen økonomi, mødeindkaldelser, læge besøg osv. Din kontaktperson deltager også ved samtaler med din underviser på det værksted du er tilknyttet, eller opfølgningsmøder med din sagsbehandler eller UU-vejleder.

Din kontaktperson hjælper dig med at nå dine personlige og sociale mål under dit ophold, og der er ikke den ting i ikke kan tale om, eller du kan få hjælp til.

Værelse / Lejlighed

Når du bor på Erhvervsskolen Vestjylland, skal du føle det som dit hjem, og derfor går vi meget op i, at skabe nogle gode og trygge rammer. Det gælder både for de fælles rammer, og særligt også når du måske har behov for, at være dig selv og slappe af på dit eget værelse, eller i din egen lejlighed. Hos os får du dit helt eget private værelse/lejlighed med egen entre, badeværelse, tv-stik og trådløst netværk. Værelset / lejligheden er på forhånd indrettet med et skrivebord, en seng og en reol, men vi ser meget gerne at du tager nogle af dine egne møbler og personlige ejendele med, når du flytter ind. Jo mere personligt det bliver, jo mere føler du dig tryg og tilpas.

Fælles elevkøkken

Du har altid adgang til dit værelse / lejlighed, også når der er ferie, helligdage og weekender, og når du er tilstede for eksempel i weekender eller under ferie, kan du benytte det store fælles elevkøkken, hvor du kan opbevare og tilberede mad, i fællesskab med andre elever eller for dig selv.