Bo ophold

Værelse / Lejlighed

Når du bor på Erhvervsskolen Vestjylland, skal du føle det som dit hjem og derfor går vi meget op i, at skabe nogle gode og trygge rammer. Det gælder både for de fælles rammer, og særligt også når du måske har behov for, at være dig selv og slappe af på dit eget værelse, eller i din egen lejlighed. Hos os får du dit helt eget private værelse/lejlighed med egen entre, badeværelse og trådløst netværk. Værelset / lejligheden er på forhånd indrettet med et skrivebord, en seng og en reol, men du må meget tage nogle af dine egne møbler og personlige ejendele med og indrette dig som du ønsker det. Jo mere personligt det bliver, jo mere føler du dig hjemme og godt tilpas.

Du har altid adgang til dit eget værelse / lejlighed, også når der er ferie, helligdage og weekender, i al den tid du bor på Erhvervsskolen Vestjylland.

Fælles faciliteter

Når du er tilstede for eksempel i weekender eller under ferie, kan du benytte det store fælles elevkøkken, hvor du kan opbevare og tilberede mad, i fællesskab med andre elever eller for dig selv. I fælleskøkkenet er der også en spisestue, hvor du kan hygge dig med de øvrige elever.

Hvis du har brug for hjælp til indkøb og madlavning til weekender, har du også mulighed for at få hjælp til det.

Når du bor på Erhvervsskolen, kan du benytte alle vores faciliteter som hal, fitness, biograf, TV stuer, kreativ lokale, gaming lokale og desuden har vi en udendørs boldbane, stor hoppepude og en hyggelig shelterplads.

Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og trygt miljø, hvor du kan føle dig hjemme, og du vil opleve at blive en del af et stærkt fællesskab med plads til alle.

Din kontaktperson

Når du som elev bor hos os, får du tilknyttet en kontaktperson. Din kontaktperson holder vejledningssamtaler med dig hver uge, og her kan i tale om netop det du har brug for at snakke om. Det er også din kontaktperson, der hjælper dig med ting du har brug for hjælp til, som for eksempel at holde styr på breve og post, økonomi, mødeindkaldelser, læge besøg osv. Din kontaktperson deltager også ved samtaler med din underviser på det værksted du er tilknyttet, eller opfølgningsmøder med din sagsbehandler eller UU-vejleder.

Din kontaktperson hjælper dig med at nå dine personlige og sociale mål under dit ophold, og der er ikke den ting i ikke kan tale om, eller du kan få hjælp til.

Weekender

I weekenden er der mulighed for at deltage i fælles aktiviteter, det kan være alt fra en fiske tur til hygge på shelterpladsen, fællesspisning eller en tur til havet. Der er altid personale til stede i weekenderne, og sammen planlægger i hvad der skal ske.

Personalet i weekenden er ikke tilstede hele tiden, men har også ansvaret for vagttelefonen og den kan du altid ringe på, på alle tider af døgnet, hvis du har brug for at komme i kontakt med os.

Der er ikke en sovende nattevagt.