Temadag

Om temadagene

På Erhvervsskolen Vestjylland inviterer vi til én årlig temadag. Temadage har til formål at belyse aktuelle tendenser eller udfordringer i relation til de mennesker vi møder, både som udbyder og som myndighed.

Vi er optagede af hele tiden at udvikle vores tilbud, og temadagene bidrager også til at højne og kvalificere det faglige niveau i forhold til arbejdet med sårbare og udsatte mennesker. Desuden er de et supplement og et bidrag ind i den løbendes sparring og erfaringsudveksling som vi løbende har med nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig temadagen om autisme som foregår fredag d. 30. september på Erhvervsskolen Vestjylland. Der er et begrænset antal pladser, og du vil få besked om at du er kommet på en venteliste i tilfælde af, at arrangementet er fuldt booket. 

Fra temadagen 1. april 2022

Vores seneste temadag handlede om ADHD, og i den forbindelse havde vi besøg af to meget forskellige foredragsholdere.

Børn- og unge-psykiater, Jakob Ørnberg fra PPclinic, kom med fagligt stærkt foredrag med skarpe pointer og den nyeste forskning inden for ADHD og autisme. 

Musiker og iværksætter Danni Elmo kom som ADHD-ramt borger med et musikalsk foredrag med en helt anden oplevelsesbaseret og følelsesmæssig vinkel på samme emne. Herunder kan du se en lille video feature fra både Jakob og Dannis foredrag. 

Kontakt os