social-økonomiske partnerskaber

Vi løser dine opgaver - du styrker dit brand

I EV Ringkøbing tror vi på kraften i socialøkonomiske partnerskaber.

Vi skaber meningsfyldte forbindelser mellem virksomheder og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og tilbyder en unik mulighed for at gøre en forskel – både for din virksomhed og for samfundet.

Forretnings-drevet CSR​

Bidrag til din ESG-rapport

Høj
kvalitet

Rettidig
levering

Fleksibel arbejdskraft

Se vores cases

Her deler vi inspirerende fortællinger om de virksomheder, der får løst deres opgaver, og samtidig tager skridtet mod et mere inklusivt og ansvarligt arbejdsmarked gennem vores socialøkonomiske partnerskaber.

Læs hvordan Ringkøbing-Skjern Forsynings kasserede gadebelysning blev til en jobmulighed for fleksjobbere.

Se hvordan Box of Green formår at skabe et solidt bidrag til sin ESG-rapportering ved at lade os samle deres vækstkasser.

Læs om hvordan vores samarbejder med Hydra Specma og Orla Hansen bidrager til øget beskæftigelse på kanten af arbejdsmarkedet.

Skal din virksomhed med ombord?

Find svar på dine dine spørgsmål

Hvordan kan vi bidrage til jeres ESG- og CSR-portefølje?  Hvilke opgaver kan vi løse? Og modtager EV Ringkøbing offentlig støtte for at ansætte personer med fysiske og psykiske handicap?

Vi får mange spørgsmål omkring vores virskomheder og services. I vores FAQ kan du se de oftest stillede.

Tag dit første skridt mod et partnerskab

Arne G. Jørgesen

Afdelingsleder

54 58 41 15
[email protected]

FAQ

Er det ikke dyrere at benytte EV Ringkøbing frem for selv at ansætte en flexjobber?

Det kan synes sådan ved første øjekast, men vores model tilbyder fleksible løsninger, der faktisk kan reducere jeres langsigtede omkostninger. Ved at arbejde med os får I adgang til et team af engagerede medarbejdere og slipper for omkostninger forbundet med rekruttering, administration og kontinuerlig træning. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Vil fragtomkostninger ikke gøre det for dyrt at sende opgaver til jer?

Vi forstår bekymringen omkring logistik, men vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at finde de mest omkostningseffektive løsninger. Det inkluderer muligheden for at udføre opgaverne på stedet eller integrere med jeres nuværende logistikløsninger. Vores mål er at gøre processen så smidig som mulig for jer.

Vores virksomhedspolitik tillader ikke samarbejde med enheder uden for vores kommune. Hvordan kan I hjælpe os?

Vi respekterer jeres politik og kan tilbyde en løsning, der stadig bidrager til jeres lokale samfund. Ved at arbejde sammen med EV Ringkøbing, støtter I jobskabelse og uddannelsesmuligheder i jeres eget område, hvilket kan gavne den lokale økonomi og styrke jeres virksomheds sociale profil.

Hvorfor koster jeres services, når I modtager offentlig støtte? Skal I ikke kun bruge aktiveringsopgaver?

EV Ringkøbing modtager ikke offentlig støtte. Vi er en selvfinansieret privat virksomhed og vores medarbejdere er ansat efter gældende overenskomst. Vores priser reflekterer de høje kvalitetsstandarder vi opererer efter og det specialiserede udstyr og faciliteter, der kræves for at udføre opgaverne effektivt og sikkert.

Hvordan er jeres kvalitetskrav på det arbejde i udfører for os?

Kvalitet er kerne i alt, hvad vi gør. Sammen med vores kunder har vi etableret kvalitetskontrolprocesser og sørger for løbende videreuddannelse af vores medarbejdere. Vi er stolte af at levere resultater, der møder, og ofte overgår, vores kunders forventninger. Desuden tilbyder vi at arrangere møder med nuværende kunder eller facilitere site-besøg, så I selv kan se kvaliteten af vores arbejde.

Hvordan kan vi være sikre på, at deadlines overholdes, når vi samarbejder med EV Ringkøbing?

Vi forpligter os til at overholde de aftalte deadlines gennem nøje planlægning og styring af arbejdsprocesserne. Vores team af dedikerede medarbejdere og ledere med industrierfaring sikrer, at alle projekter fuldføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden har vi backup-planer for at håndtere uventede udfordringer effektivt.

Kan EV Ringkøbing håndtere komplekse opgaver, eller er det kun simple, rutinemæssige opgaver?

Vi har kompetencerne og erfaringen til at tackle et bredt spektrum af opgaver, herunder både simple og komplekse projekter. Vores medarbejdere får løbende opkvalificering for at kunne varetage forskelligartede opgaver, og vi tilpasser vores team og metoder til at imødekomme de specifikke krav til hver enkelt opgave.

Hvordan bidrager EV Ringkøbing til Corporate Social Responsibility (CSR) for virksomheder?

Ved at samarbejde med os får din virksomhed en unik mulighed for at styrke sin CSR-profil. Vi skaber meningsfuldt arbejde for personer på kanten af arbejdsmarkedet, hvilket ikke blot gavner dem, men også samfundet som helhed. Dette samarbejde kan fremhæves i jeres CSR-rapporter og styrker jeres virksomhedsimage som socialt ansvarlig og inkluderende.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at starte et samarbejde eller har en specifik opgave i tankerne?

Vi inviterer dig til at tage kontakt gennem vores hjemmeside eller ringe direkte til Arne Gade Jørgensen på 54 58 41 15. Vi vil arrangere et møde, hvor vi kan drøfte dine behov og vise dig, hvordan vi kan opfylde dem og udarbejde en skræddersyet løsning, der passer til din virksomhed.

Hvad er de forventede ESG-krav til virksomheder, og hvordan forbereder EV Ringkøbing os på at imødekomme dem?

ESG-kravene er sat til at blive skærpet i fremtiden og vil sandsynligvis inkludere mere detaljerede rapporteringer om virksomhedernes sociale fodaftryk og bæredygtighedsinitiativer. EV Ringkøbing tilbyder allerede nu en klar model for hvordan virksomheder kan integrere sociale hensyn i deres drift og vi kan bistå med dokumentation og rapportering, der fremhæver jeres indsats og resultater indenfor dette område.