Faglærer til produktionskøkken

Vi søger en barselsvikar der er passioneret i forhold til at arbejde med mennesker, og som kan bidrage til undervisning og beskæftigelse på vores køkken, butik og service linje.
Har du lyst til en stilling med høj involvering og medinddragelse i den daglige produktion, i undervisningen og i udviklingen af linjen?
Vi har en flad struktur, derfor er der ikke langt fra idé til handling og du indgår i et team bestående af tre medarbejdere.

I undervisningen indgår tilrettelæggelse og planlægning af samme, krav til differentiering, og hensyntagen til elever og kursisters individuelle formåen og behov. Undervisningen indgår som et led i den daglige bespisning af medarbejdere, elever og kursister og arbejde i vores butik.
Som et led i jobbet vil der også indgå journal føring i relation til undervisning.

Dit arbejde giver mening, også udover din faglighed. Vi har fart på, og du skal være team player i et autentisk arbejds- og undervisningsmiljø – et sted hvor vi alle har brug for hinanden.

Vi forventer, at du:

• Har de nødvendige kvalifikationer, gerne en køkken eller kantine faglig baggrund
  • Selvstændigt kan tilrettelægge og gennemføre undervisningsforløb for eleverne
  • Har pædagogisk interesse, viden og forståelse
  • Har erfaring med at være i det varme køkken

Jobbet:

• Undervisning, planlægning og gennemførelse af samme
  • Produktion af mad og pasning af butikken
  • Øvrige service opgaver

Ansættelsesforhold
37 timer, 30 timer er også en mulighed.

Erhvervsskolen Vestjylland er omfattet af overenskomst. Vi tilbyder flekstid og en attraktiv kantine-ordning. Løn aftales efter kvalifikationer. Eventuelle spørgsmål til jobbet kan rettes til afdelingsleder Charlotte Tobler på tlf. 22325803.

Tiltrædelse er hurtigst muligt, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send straks din ansøgning via e-mail til cdt@evborris.dk.
Ansøgningsfrist 15. Juni 2022!

Om os
Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder bo-ophold, uddannelse og beskæftigelse for mennesker, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet, eller unge der ikke har mulighed for at tage en ordinær uddannelse. Vores vision er: Livsglæde, udvikling og nye muligheder og det er vores mission at bidrage til, at flere udsatte borgere, bliver en integreret del af fællesskabet.
Du kan søge yderligere information om os på vores hjemmeside www.erhvervsskolenvestjylland.dk