Madleverancen

Madleverancen – mad med socialt ansvar

Vi kombinerer vores passion for mad med vores vision om at skabe livsglæde, udvikling og nye muligheder for mennesker.

Madleverancen er en del af Erhvervsskolen Vestjylland. Vores elever og kursister er dagligt involveret i produktion og tilberedning af friskbagt brød, to-go menuer og specialiteter der sælges i butikken.

Vi er optagede af at lave lækker mad fra bunden, og vi bruger så vidt muligt friske og lokale råvarer, og råvarer som vi selv producerer.

Vi har egne dyrehold med blandt andet grise, kødkvæg, lam og ænder, hvor vi holder stor fokus på dyrevelfærd og trivsel.

Vores dygtige medarbejder team består af både kokke, slagter og bager uddannede og vi brænder for, at give dig en rigtig god oplevelse, når du besøger os.

EV-shoppen er dels rigtig god mad og dels en social investering, hvor vi giver mennesker øget livskvalitet gennem meningsfuld beskæftigelse.

Vores værdier

På Erhvervsskolen Vestjylland tager vi udgangspunkt i vores værdier som er tryghed, faglighed, ærlighed, grundighed, meningsfuldhed og ligeværdighed.

Det gælder vores arbejde med mennesker såvel som i vores forhold til kunder, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere.

”Mad fra Erhvervsskolen Vestjylland er dels rigtig god mad og dels en social investering, til gavn for mennesker i vores samfund.”

Du finder Madleverancen lige her: www.evshoppen.dk