Vi søger en engageret medarbejder til køkken og butik

Barselsvikariat med mulighed for fast stilling

Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed der tilbyder bo – uddannelse og beskæftigelses forløb, for udsatte unge og voksne.

Der er dagligt 50 tilknyttede borgere, og der er plads til 35 elever i bo enheden.

Vi søger en barselsvikar til vores køkken, butik og service team, der består af 4 medarbejdere. Der er tilknyttet op til 10 elever og kursister, som undervises og har deres beskæftigelse i køkkenet.

Der kan blive mulighed for en fast stilling.

Køkkenet servicerer dagligt 40 – 60 ansatte, elever og kursister og har ansvaret for, at tilrettelægge og gennemføre undervisning, og at udarbejde uddannelsesplaner.
Desuden har køkkenet ansvaret for vores butik EV-shoppen, hvorfra vi sælger to-go menuer, bagværk, brugskunst med videre. Som medarbejder vil du være involveret i at forberede menuer og passe åbningstider i butikken. Der vil desuden, i mindre omfang, være service opgaver som rengøring rundt i huset.

Vi søger en faglært køkkenmedarbejder, der kan indgå i den daglige drift og undervisning i køkkenet og butikken.
Som medarbejder i en socialøkonomisk virksomhed, er det en stor fordel, at have kendskab og erfaring med, at arbejde med unge og voksne med særlige behov.

Vi forventer følgende af en ny medarbejder.
• at du har lyst til, at arbejde med elever og kursister i vores målgruppe
• at du kan foretage skriftlige evalueringer og notater på elever og kursister
• at du har en køkken faglig uddannelse
• at du har erfaring med produktion og tilberedning af mad
• at du er kvalitets bevidst og serviceminded
• at du både er teamplayer og kan tage selvstændige beslutninger
• at du er fleksibel og omstillingsparat i forhold til arbejdstider

Weekendarbejde hver 3. uge, i samme uge må forventes arbejde torsdag og fredag til kl.19.00.

Ansættelsesforhold

Fuldtidsstilling, 37 timer ugentligt.
Ansøgninger fremsendes på mail til vicedirektør Charlotte Dahl Tobler, cp@evborris.dk
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Charlotte på tlf. 22325803

Ansøgningsfrist fredag den 12. Juni kl. 12.00.
Ansættelse 10. August

Samtaler finder sted i uge 25 og 26

Klik her for print venlig version