Julemarked

Julemarkedet på Erhvervsskolen finder sted hvert år den sidste Torsdag i November måned fra 15 – 20.00.

Julemarkedet tiltrækker en række udefrakommende udstillere og der er et bredt udvalg af produkter.

Derudover er der i dagens anledning minizoo, hvor du kan gå på besøg i staldene og hilse på vores får, mini grise, køer, kaniner og heste.

I vores butik EV shoppen finder du lækkert hjemmelavet bagværk, brugskunst, julepynt, hjemmelavet lever postej og meget andet.  Besøg også vores street food zone, hvor du kan få stillet sulten med et lækkert udvalg af mad. Der er selvfølgelig også julecafe med glogg, æbleskiver og risengrød.

Børnene kan hilse på julemanden, udfolde deres kreative evner i julemandens værksted, eller gå på skattejagt i halmen.

Indtægterne fra julemarkedet går ubeskåret til at udvikle og forbedre forholdene for vores elever og kursister og derigennem bidrager det til deres muligheder for uddannelse og job.

Når du deltager på vores julemarked, støtter du således et rigtig godt og vigtigt samfundsgavnligt formål.