Julemarked

Julemarkedet på Erhvervsskolen Vestjylland, er en årligt tilbagevendende begivenhed, der tiltrækker op mod 2.000 besøgende.

Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed der arbejder med udsatte borgere og hjælper dem i uddannelse og job, via praktisk arbejde på de interne værksteder indenfor træ og metal, landbrug, køkken, service og butik. Der produceres en lang række produkter på skolen som eksempelvis, kvalitets lammeskind fra skolens fritgående fåreflok, bænke, metalhjerter, espalier, og fra køkkenet forarbejdes der lækre hjemmelavede specialiteter som spegepølser, frankfurtere og bagværk.

Julemarkedet tiltrækker en række udefrakommende udstillere og der er et bredt udvalg af produkter.

Derudover er der i dagens anledning minizoo, hvor du kan gå på besøg i staldene og opleve får, mini grise, køer, kaniner og heste.

Madleverancen som er vores catering afdeling, byder på lækker buffet indrettet i vores street food zone, hvor du desuden finder burgere og hotdogs. Der er selvfølgelig også julecafe med glogg, æbleskiver og risengrød.

Børnene kan besøge julemanden og det er muligt at gå på indkøb i vores butik EV-shoppen der sælger specialiteter fra Madleverancen og desuden brugskunst fra Maileg, A2 Living, IB Laursen med flere.

Indtægterne fra julemarkedet går ubeskåret til at udvikle og forbedre forholdene for skolens elever og kursister og derigennem bidrager det til deres muligheder for uddannelse og job.

Når du deltager på vores julemarked, støtter du således et rigtig godt og vigtigt samfundsgavnligt formål.

Entré 40 kroner for voksne, børn under 15 år gratis.
Fri adgang til kaffe + saftevand på indgangsbilletten

Her kan du lytte til vores radiospot om julemarkedet 2019