Innovest

Beskæftigelsesforløb målrettet arbejdsmarkedet

Vi kan tilbyde et beskæftigelsesrettet forløb i kantinen på Innovest, hvor vi laver mad og klargør buffeten til brugerne af huset.

Innovest er domicil for Ringkøbing-Skjern Forsyning, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og en stribe mindre virksomheder. Men huset danner også ramme for møder, foredrag, konferencer og uddannelsesaktiviteter.    

Vores beskæftigelsesforløb har til formål, at udvikle og kvalificere dine muligheder for beskæftigelse. Vi skræddersyr et forløb, der er individuelt tilpasset efter din ønsker og behov og det indebærer fokus på også, at styrke og udvikle dine personlige og sociale kompetencer.

Hos os er det enkelte menneske i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, har tillid og en god relation til de medarbejdere som du er tilknyttet. Derfor vil du også have én fast kontaktperson som følger dig gennem hele forløbet og som sørger for at følge op og sikre, at alting fungerer optimalt for dig.

Forløbet på Innovest udgør rammerne for et virkelighedsnært forløb og bidrager sammen med eksterne virksomhedspraktikker til det samlede forløb.

På Erhvervsskolen Vestjylland har vi fokus på din samlede udvikling og derigennem forbedre dine muligheder for, at få fast fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi skaber et sammenhængende forløb med fokus på livsglæde, udvikling og nye muligheder.

Du er velkommen til at kontakte Mette, for en uforpligtende samtale eller rundvisning.

Mette Ulnits - Socialrådgiver

Mette Ulnits

Ansvarlig for sagsadministration
30 43 10 01
[email protected]

Klik på billedet for at læse om vores forløb