Hvem er vi

Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder bo-ophold, uddannelse og beskæftigelse, for sårbare og udsatte mennesker.

Vores Vision: Livsglæde, udvikling og nye muligheder
Vores Mission: Vi ønsker at bidrage til, at flere udsatte borgere bliver en integreret del af fællesskabet.
Værdigrundlag: Tryghedsskabende, faglig velfunderet, ærlig, grundig, meningsfuld og ligeværdig tilgang, med det formål, at skabe de bedste betingelser og muligheder for det enkelte menneske.

Vi har etableret catering, landbrugs og produktionsvirksomhed, med det formål at medvirke til, at skabe arbejdspladser for borgere på kanten af arbejdsmarkedet.
Vores fysiske rammer er særdeles flotte og tidssvarende og vi har hjemme i naturskønne omgivelser tæt på Skjern Å, i den hyggelige landsby Borris. Med togforbindelser i byen er det meget nemt at komme til og fra stedet.

Vi tilbyder følgende forløb,

  • STU
  • Botilbud
  • Jobafklaring
  • Ressourceforløb

Vores uddannelses og beskæftigelses tilbud udgør,

  • Landbrug og naturpleje
  • Jern- og metal
  • Bygge og træ
  • Køkken, service og butik

Tilbuddene er forankret i vores socialøkonomiske værksteder som er,
EV-shoppen – er vores egen fysiske mad og brugskunst butik, hvorfra vi præsenterer og sælger produkter fremstillet på vores egne værksteder. Desuden er der tilknyttet en webshop.
Landbruget – drives med fokus på dyrevelfærd, og græsning og pleje af naturarealer. Der fremstilles kvalitets kød fra lam, svin og kødkvæg.

Som socialøkonomisk virksomhed er vi optagede af at påtage os et socialt ansvar, og opererer med to bundlinjer, en social og en økonomisk. Vi skal være en økonomisk bæredygtig virksomhed og et overskud geninvesteres i yderligere udvikling af virksomheden, så vi igen kan skabe flere job og medvirke til at flere kommer i beskæftigelse.

Godkendt af socialtilsyn Midt
Erhvervsskolen Vestjylland er godkendt af Socialtilsyn Midt og har et botilbud med plads til 35 elever.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores tilbud, eller for at aftale et besøg.

Vi glæder os til at høre fra dig!