DSB stationen

Beskæftigelsesforløb målrettet arbejdsmarkedet

Opstart i 2022
Vi kan tilbyde et beskæftigelsesrettet forløb på Ringkøbing station, hvor vi driver Café og servicerer de rejsende og brugerne af huset.

Ringkøbing station indeholder dels et ungdomshus som drives af kommunens ungdomsråd og dels den socialøkonomiske café til højre for indgangen, der drives af os på Erhvervsskolen Vestjylland. Derudover er der ventesal for togpassagerer.

Vores beskæftigelsesforløb har til formål, at udvikle og kvalificere dine muligheder for beskæftigelse. Vi skræddersyr et forløb, der er individuelt tilpasset efter din ønsker og behov og det indebærer fokus på også, at styrke og udvikle dine personlige og sociale kompetencer.

Hos os er det enkelte menneske i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, har tillid og en god relation til de medarbejdere som du er tilknyttet. Derfor vil du også have én fast kontaktperson som følger dig gennem hele forløbet og som sørger for at følge op og sikre, at alting fungerer optimalt for dig.

Forløbet på Ringkøbing station udgør rammerne for et virkelighedsnært forløb og der er mulighed for at kombinere forløbet med vores tilbud på vores andre afdelinger. Desuden er der eksterne virksomhedspraktikker som er med til at afklare og kvalificere dine beskæftigelsesmuligheder.

På Erhvervsskolen Vestjylland har vi fokus på din samlede udvikling og derigennem forbedre dine muligheder for, at få fast fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi skaber et sammenhængende forløb med fokus på livsglæde, udvikling og nye muligheder.

Du er velkommen til at kontakte Mette, for en uforpligtende samtale eller rundvisning.

Vi forventer at opstarte vores beskæftigelsestilbud i DSB stationen i 2022

Mette Ulnits - Socialrådgiver

Mette Ulnits

Ansvarlig for sagsadministration
30 43 10 01
[email protected]

Klik på billedet for at læse om vores forløb