Botræning

Fritiden

Efter din undervisning slutter, kan du tilbringe din tid med dine kammerater, og her kan du benytte de faciliteter vi har på stedet. Det koster selvfølgeligt ikke noget at benytte. Din fritid er vigtig, uanset om det du har brug for er fællesskab og tid med vennerne, eller ro og hvile på værelset.

Motionsrum og hal er altid åbne. Desuden er der et kreativt lokale, hvor du kan arbejde med fedtsten, male med mere. Vi har også egen biograf, opholdsrum med billard, bordfodbold, bordtennis, og et rum hvor vi arrangerer LAN parties. Hvis du har cykel eller scooter med, er der også et værksted hvor du kan reparere dem.
Du kan også gå til noget uden for skolens tilbud. Faktisk er det noget vi gerne vil støtte op om, så skolen betaler derfor halvdelen af dit kontingent.
Der er altid en vagt på skolen som iværksætter aktiviteter – også i ferier og weekender.

Hest og rytter

Efter din undervisning slutter, kan du tilbringe din tid med dine kammerater, og her kan du benytte de faciliteter vi har på stedet. Det koster selvfølgeligt ikke noget at benytte. Din fritid er vigtig, uanset om det du har brug for er fællesskab og tid med vennerne, eller ro og hvile på værelset.

Som elev kan du benytte vores fritidstilbud om at ride og hjælpe med at passe skolens heste. Vi har en super indhegnet ridebane 20 x 60 der kan benyttes året rundt med belysning, og en hestestald, med 6 fine hestebokse, vandspiltov, rytterstue der er opvarmet med plads til sadler – trenser og hvor du kan hygge med dine nye kammerater. Der er som elev mulighed for at få opstaldet din egen hest til en meget fornuftig pris.

Ridning – undervisning ligger fast to gange om ugen, eller efter nærmere aftale og niveau. Det er ikke et krav at du har prøvet at ride, eller har erfaring med heste.

Skolen bestræber sig på at få føl hvert forår, så er du til avl – opdræt eller hygge med nybagte føl i halmen.

Det er vigtigt at nævne at vores heste, er et fritidstilbud, og ikke en linje man kan vælge.

Til daglig er det landbrug og naturpleje linjen der har ansvaret for at passe hestene.

Øvrige fritidstilbud

Udover fodbold og heste, har vi en række andre fritidstilbud, du kan deltage i. Disse tilbud varierer, da det er dig som elev, der er med til at afgøre hvilke tilbud der skal være i en periode. Eksempler på fritidstilbud er bueskydning, friluftsliv, besøg i skater park, brætspil, svømmehal, aktiviteter i hallen eksempelvis diverse boldspil, eller noget helt andet.

Weekend

I weekenden er der mulighed for at deltage i fælles aktiviteter, det kan være alt fra en fiske tur til hygge på shelterpladsen, fællesspisning eller en tur til havet. Der er altid personale til stede i weekenderne, og sammen planlægger i hvad der skal ske.  

Personalet i weekenden er ikke tilstede hele tiden, men har også ansvaret for vagttelefonen og den kan du altid ringe på, på alle tider af døgnet, hvis du har brug for at komme i kontakt med os.

Der er ikke en sovende nattevagt.

Team Zundhed

Har du en drøm om en sundere livsstil? Så kan vi hjælpe dig.

På Erhvervsskolen kan du blive meldt ind i vores sundheds team som vi kalder Team Zundhed.

Team Zundhed er et frivillig tilbud, hvor du kan få hjælp til at ændre dine motions eller kost vaner.

Når du melder dig ind i Team Zundhed, bliver der lagt en realistisk plan for, hvordan du kan få mere motion eller sundere kost ind i hverdagen.

For at holde motivationen laver vi en opgørelse hver uge, hvor dem der har fulgt deres mål, bliver anerkendt for dette. Derud over laver vi nogle mål undervejs i forløbet. Når man har opfyldt målene, får man en Team Zundhed T-shirt og et par shorts.

Når du har gennemført forløbet, fejrer vi det med en bowling tur.

Ud over Team Zundhed, støtter Træning på cyklervi op omkring sundhedsugen, som er et arrangement der foregår i hele Ringkøbing-Skjern kommune i uge 17. Her kan du glæde dig til en uge med endnu mere fokus på sjov motion og sundhed. Vi har her fokus på det sunde valg og på, hvordan man kan få motionen ind i hverdagen på en sjov måde for alle.

Eksempler på mål der er opnået i Team Zundhed.

  • Cykle til toppen af Korfus højeste bjerg, en tur med 800 højdemeter.
  • Opnå at gøre motion til en naturlig og fast del af hverdagen.
  • Vægttab på 15 og 30 kg gennem aktiv fritid og sund kost.
  • Gennemført 8,2km løb, Skjern å Running Challenge.
  • Gennemført en halvmaraton.
  • Opnå at blive stærkere fysisk for derigennem, at være i stand til at passe uddannelse og arbejde.