Erhvervsskolen Vestjylland

Beskæftigelsesforløb målrettet arbejdsmarkedet

Et beskæftigelsesrettet forløb på Erhvervsskolen Vestjylland, er et tilbud der har til formål, at udvikle og kvalificere dine muligheder for beskæftigelse. Samtidig har vi stor fokus på netop dine behov og skræddersyr et forløb, der er individuelt tilpasset efter din ønsker og behov og det indebærer fokus på også, at styrke og udvikle dine personlige og sociale kompetencer.

Hos os er det enkelte menneske i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, har tillid og en god relation til de medarbejdere som du er tilknyttet. Derfor vil du også have én fast kontaktperson som følger dig gennem hele forløbet og som sørger for at følge op og sikre, at alting fungerer optimalt for dig.

Vores produktionsværksteder udgør rammerne for et virkelighedsnært forløb og bidrager sammen med eksterne virksomheder til det samlede forløb.

På Erhvervsskolen Vestjylland har vi fokus på din samlede udvikling og derigennem forbedre dine muligheder for, at få fast fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi skaber et sammenhængende forløb med fokus på livsglæde, udvikling og nye muligheder.

Du er velkommen til at kontakte Mette, for en uforpligtende samtale eller rundvisning.

Mette Ulnits - Socialrådgiver

Mette Ulnits

Ansvarlig for sagsadministration
30 43 10 01
mu@evborris.dk

Klik på billedet for at læse om vores forløb

Lene har været i et ressourceforløb på Erhvervsskolen Vestjylland, og er efterfølgende blevet ansat som servicemedarbejder. I videoen kan du høre hende fortælle om hendes oplevelser som kursist i et ressourceforløb, og hvad det har betyder for hendes muligheder i forhold til beskæftigelse og job.