Oplev vores STU- og botilbud indefra

Nu kan du opleve vores STU og vores botilbud indefra og se hvordan det er at være elev her hos os.

Vi slår nemlig dørene op HELT op, så både evt. kommende elever og deres forældre og pårørende kan kan opleve hverdagen hos os, kan få et grundigt indtryk af hvad EV er for et sted.

Oplev vores 3 faglinjer

• Landbrug og naturpleje
  • Håndværk
  • Køkkenet og butikken ved Køkken, Service og Butik

Til Åbent Hus vil vores elever og undervisere være på linjerne som var det en almindelig hverdag.

Så kan du se præcis hvordan det er at være igang med en STU her hos os. Der vil være rig mulighed for at tale med alle på linjerne, så du kan høre om de enkelte linjefag.

Se vores flotte faciliteter

• Træningslokale
  • Sportshal,
  • Biograf
  • TV-stue
  • Elev-køkken
  • Gaming-rum
  • Spisesal
  • Foredragssal
  • Og meget mere…

Vi vil gerne, at vores elever kan udfolde sig og få det bedste ud af deres ophold hos os. Derfor er der MASSER af faciliteter at se på skolen område; både indendørs og udendørs.

Mød elever og personale

• Eleverne
    Erhvervsskolen Vestjylland er ikke bare elevernes skole – det er deres hjem. Hør hvordan det er og spørg om du må se deres værelser.
  • Botrænere
    Mød botrænerne og det øvrige personale, og hør om den støtte vi giver eleverne når de bor på skolen.
  • Undervisere
    Mød vores undervisere som kan fortælle om hvad det vil sige at gå på linje og hvordan undervisningen foregår.

TILMELDING

Tilmelding er ikke obligatorisk, men da vi rigtig gerne vil vide hvor mange der kommer, håber vi, at du vil notere navn og e-mailadresse samt hvor personer du vil tilmelde.

OBS! Er du allerede tilmeldt på Facebook-begivenheden, behøver du ikke at tilmelde dig her også.

På forhånd mange tak – vi glæder os til at se dig! 🙂

Hvor mange personer kommer i?